StoryEditor
improvizacija

HRT-ova voditeljica u Dnevniku čitala vijest s mobitela: "Morala sam cijelo vrijeme skrolati gore-dolje"

Piše desk  /  08.07.2022., 07:27h

– Vijest je stigla dok je išao prilog pa više nije bilo vremena da se ubaci u sustav i čita s "blesimetra". Kolegica Đurđica Plećaš dodala mi je svoj mobitel s kojeg sam čitala priopćenje. Budući da mobitel ima šifru za zaključavanje, morala sam cijelo vrijeme ‘skrolati‘ gore-dolje, da se ne zaključa. Ma to su vam uobičajene situacije u programu uživo – rekla je Nika Vincetić

U srijedu u trećem Dnevniku HRT-a urednica Nika Vincetić pročitala je vijest o ostavci ministra Marića, a nakon toga je stiglo i službeno priopćenje iz Vlade koje je Nika čitala s mobitela.

– Vijest je stigla dok je išao prilog, pa više nije bilo vremena da se ubaci u sustav i čita s "blesimetra". Kolegica Đurđica Plećaš dodala mi je svoj mobitel, s kojeg sam čitala priopćenje. Budući da mobitel ima šifru za zaključavanje, morala sam cijelo vrijeme skrolati gore-dolje da se ne zaključa. Ma to su vam uobičajene situacije za program uživo. Bilo je i gorih situacija za vrijeme potresa u Zagrebu – ispričala je za Večernji list Nika, koja se istaknula upravo u vrijeme potresa, kada je besprijekorno vodila program uživo nekoliko sati.

– Imam osjećaj da bih mogla čitati i iz dlana – sa smiješkom je ispričala Vincetić koja je na društvenim mrežama podijelila i video snimljen iz režije, u trenucima kada je stigla vijest o ostavci. 

– Ovako izgleda romantika s majkom režijom u ne baš uobičajenim okolnostima – napisala je pokraj videa u kojem razgovara s kolegicom Đurđicom Plećaš i realizatoricom Ivanom Dogan. 

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 17:22