StoryEditor

Hrgovića očekuje nova borba protiv Forresta: "Ide još bolja godina, stižem po te pojaseve"

Piše D  /  10.03.2020., 01:03h

Veselim se povratku u ring. Imam lijepe uspomene iz MGM National Harbora i treniram naporno kako bi fanovima priuštio još jednu uzbudljivu izvedbu. Jerry Forrest (31) je dobar boksač. On se bori iz kontragarda i ima dobar omjer pobjeda i poraza. Očekujem težak meč, ali sam uvjeren da ću ga pobijediti. 2019. je bila sjajna godina za mene, rekao je nakon službene objave sljedećeg protivnika Filip Hrgović (27) koji će u 11. profesionalnom meču boksati protiv Amerikanca koji u zadnjih dvadeset mečeva ima jedan poraz.

Nakon pobjede protiv Erica Moline (37) u Saudijskoj Arabiji i obrane WBC-ove internacionalne titule, ‘el animal‘ Hrgović kreće u novi meč. Iako su se spominjala velika imena kao mogući novi protivnici hrvatskog boksača, ali do toga nije došlo već je na repertoaru Amerikanac sa omjerom od 26 pobjeda i tri poraza u karijeri.

- Borio sam se u SAD-u, Meksiku i Saudijskoj Arabiji. Imao sam tri borbe protiv tri jaka protivnika i ostvario sam tri pobjede nokautom. Ovo će biti još bolja godina. Moj je cilj oduvijek bio postati svjetski prvak i sada sam još korak bliže tom cilju. Stižem po pojaseve! - jasno je poručio hrvatski boksač, dok je njegov promotor Nisse Sauerland dodao: 

- Filip je u fantastičnoj formi i spreman je 2020. započeti sa stilom. Posljednji se put u MGM National Harboru predstavio američkim fanovima jednim eksplozivnim nokautom u prvoj rundi i oni ovoga puta mogu očekivati sličnu stvar. Uzbuđenje je zagarantirano svaki puta kada Filip zakorači u ring. On je budućnost teške kategorije i samo je pitanje vremena kada će se boriti za najveća svjetska priznanja.

Hrgović se u MGM Grandu borio u svibnju 2019., kad je nokautirao drugog Amerikanca Gregoryja Corbina, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 21:43