Article_Top_970x250

Hrgović o Joshui i Wilderu: ´Jedan ima slabu bradu, a drugi lošu tehniku...´

´najbolji sam u svom poslu´

Hrgović o Joshui i Wilderu: ´Jedan ima slabu bradu, a drugi lošu tehniku...´

lip 28, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Tomislav Krišto/Cropix

Počeo sam igrati košarku, ali sam imao problema s ozljedama pa sam s 13 godina upisao boks. I tako je sve počelo - otkrio je te objasnio novinaru što mu znači predstavljati Hrvatsku

Filip Hrgović saznao je da će iduću borbu imati u kolovozu u Meksiku, a sada je prokomentirao i najbolje borce u svojoj kategoriji. Osvrnuo se na Anthonyja Joshuu i Deontaya Wildera. 

- Ja sam kompletan boksač. Imam sjajnu tehniku, velik sam, brz, hrabar sam, mogu primiti udarce, a moji su razorni. Obojica su snažni boksači.Joshua ima slabu bradu, a i nije toliko poletan. Wilder nema dobru tehniku. Mislim da ja imam sve što je potrebno. Najbolji sam u svom poslu - rekao je Hrgović za Boxing Social na pitanje kako bi sam sebe opisao. 

Novinara je zanimalo i kako je krenula njegova boksačka karijera. 

- Počeo sam igrati košarku, ali sam imao problema s ozljedama pa sam s 13 godina upisao boks. I tako je sve počelo - otkrio je te objasnio novinaru što mu znači predstavljati Hrvatsku. 

- To mi je jako važno. Volim predstavljati svoju državu i činiti ju ponosnom. Mala smo zemlja, ali imamo veliko srce kao narod. Na neki način smo čudo u sportskom svijetu jer imamo samo četiri milijuna ljudi, uvjeti nisu dobri, nema novaca, ali osvajamo mnogo medalja i ostvarujemo sjajna postignuća - poručio je Hrgović koji se prisjetio i uspjeha nogometaša na Svjetskom prvenstvu. 

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250