Article_Top_970x250

Horor kraj jezera Jarun: Auto smrskan, jedna osoba poginula

zagreb

Horor kraj jezera Jarun: Auto smrskan, jedna osoba poginula

srp 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Boris Ščitar/Večernji list

Automobil je u potpunosti razbijen, a na mjesto nesreće su stigli vatogasci, policija i hitna pomoć. Jedan čovjek je poginuo, izvijestila je zagrebačka policija.

U teškoj prometnoj nesreći na zagrebačkom jezeru Jarun jutros oko 7 sati poginuo je jedan čovjek, izvijestila je zagrebačka policija.

Iz policije navode da je automobil izletio s kolnika, a kao što se može vidjeti na fotografijama, automobil se potom zabio u stablo i potpuno smrskao.

Foto: 24sata

Na mjesto nesreće su stigli vatogasci, policija i hitna pomoć. 

Vatrogasci su morali rezati lim na automobilu kako bi došli do osobe u vozilu. Još nije poznato je li vozač bio sam u automobilu.

Foto: 24sata

- Bila sam u šetnji s psima na Jarunu i u jednom trenutku čulo se nešto kao detonacija. Kad smo došli do trim staze, već su bili policija, Hitna i dolazili su vatrogasci. Autom je iščupao stup, udario u drvo, drvo je puklo, a njegov auto se zapalio. Navodno je vozio ogromnom brzinom, rekao mi jedan ribič, a vidi se i ogroman trag kočenja. Stravična je ta scena stabla raspuklog od silkine udarca - ispričala je za 24sata.hr stanarka koja živi u blizini

Dnevnik.ba