StoryEditor

Hoeness o Kovaču: Sada ćemo napokon moći igrati u miru...

Piše D  /  05.11.2019., 10:11h

Ne znam kako će se sve rasplesti, ali nije ni tako presudno jer imamo tri tjedna da sve riješimo, rekao je Uli Hoeness na temu odlaska Nike Kovača s mjesta Bayernova trenera gostujući u jednoj emisiji na Sky Sportu.

Bayernov predsjednik nekoliko je puta ove sezone spominjao kako će "razgovarati s Kovačem nakon utakmice". Utakmice su prolazile, Kovač je ostajao na klupi Bayerna, a Hoeness se tu i tamo nakon loših rezultata spuštao na teren, a tada je bio dovoljan samo pogled kako bi bilo jasno što misli o rezultatu.

Međutim, poraz od Frankfurta (5-1) ipak je bio previše, pa je Kovač odlučio sam ponuditi ostavku. U Bavarsku će sada stići netko novi, ali možda jedini problem u klubu iz Münchena nije trener, već i roster koji, obogaćen ozljedama i u ovakvom ritmu, ne dopušta neki veći iskorak. Prema novim vijestima operacija prepona čeka Roberta Lewandowskog...

- S Nikom nije bilo nikakvog "prljavog rublja", gospodski smo se dogovorili i rastali. Čuo sam se s njim telefonski i osjetio sam ga se sada riješio strašnog pritiska - dodao je Hoeness, piše 24sata.

A Bayern, što bi se moglo protumačiti iz sljedećih riječi, - kočnice.

- Sada možemo igrati u miru protiv Olympiacosa i Borussije Dortmund.

Pa da vidimo kako fukoncioniraju...

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 11:56