Article_Top_970x250

HNS se oglasio kakva je trenutna situacija s ulaznicama za finale SP-a

KAKO DO ULAZNICA?

HNS se oglasio kakva je trenutna situacija s ulaznicama za finale SP-a

srp 12, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez je, kao što je radio i do sada tijekom Prvenstva, tražio od Fife dodatni kontingent ulaznica za naredni susret.

Hrvatska u nedjelju igra finale Svjetskog prvenstva, a s druge strane bit će Francuska. 

Nema sumnje da će interes navijača za odlazak u Moskvu biti ogroman, pa se HNS oglasio priopćenjem povodom toga. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Hrvatski nogometni savez ovim putem obavještava javnost o trenutnoj situaciji po pitanju ulaznica za finale FIFA Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

Hrvatski nogometni savez zahvaljuje svim navijačima na fenomenalnoj podršci tijekom Svjetskog prvenstva do sada, kao i na svim čestitkama pristiglima u Savez.

Ulaznice za hrvatski sektor za finale Svjetskog prvenstva prodane su do 31. siječnja ove godine dok je bio otvoren kanal prodaje putem Fife za sve hrvatske navijače.

Zahvaljujemo svim navijačima koji su tada vjerovali u plasman Hrvatske u finale te danas imaju ulaznicu za spektakularni okršaj protiv Francuske.

Hrvatski nogometni savez je, kao što je radio i do sada tijekom Prvenstva, tražio od Fife dodatni kontingent ulaznica za naredni susret. Ako, i kada, Fifa odobri određen broj dodatnih ulaznica, Hrvatski nogometni savez objavit će odmah vijest i informacije o načinu kupnje ulaznica putem internetske stranice HNS-a.

Istovremeno, zahvaljujemo svima na upitima poslanima na e-mail. Zbog iznimno velikog broja upita, Savez neće pojedinačno odgovarati na upite već će sa svim navijačima komunicirati ovim putem, zajedničkom objavom za sve zainteresirane.

Također, naglašavamo kako ulaznica nema niti će ih biti u prodaji u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu. 

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250