StoryEditor

HNS komentirao ilustraciju sporne garniture hrvatskog dresa, evo što se zapravo sprema...

Piše D  /  24.10.2019., 11:10h

Neobičan dres hrvatske reprezentacije podigao je buru u javnosti, komentari su uglavnom bili negativni, ali u Savezu tvrde kako nema razloga za uzbunu. Priopćenje prenosimo u cijelosti...

"Hrvatski nogometni savez i tehnički partner Nike predstavit će novu garnituru za sljedeći natjecateljski ciklus koji počinje s nadolazećim Europskim prvesntvom u proljetnim mjesecima 2020. godine. Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres kojega će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini.

Hrvatski dres i opremu za Europsko prvenstvo navijači će moći vidjeti pri službenom predstavljanju nove garniture, koje će HNS i Nike imati u proljeće iduće godine.

Hrvatski nogometni savez i Vatreni raduju se predstavljanju još jednog izdanja hrvatskog dresa u suradnji s Nikeom te smo sigurni kako će navijači dres prihvatiti s jednako entuzijazma kao i prepoznatljive dresove koje su hrvatski reprezentativci nosili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.", stoji u priopćenju objavljenom na službenoj stranici HNS-a.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 04:16