StoryEditor

HNS: Floskule vječne oporbe i pseudoljevice će ostati samo floskule koje nitko ne doživljava

Piše D  /  23.05.2021., 02:05h

"U trenucima kada Bosna i Hercegovina treba napraviti iskorak u europsko društvo i vrijednosti zapadne civilizacije koje ne diskriminiraju bilo koga, u javnom prostoru nailazimo na isfurane floskule pseudoljevice čije komentare nitko ozbiljno ne doživljava ni u stranačkim prostorijama, a kamoli negdje drugo.

Da stvar bude intrigantnija, upravo je SDP-ov "laboratorij" proizveo osobu koja je postala sinonim diskriminacije u Europi, osobu koja je diskreditirala institucije i koju više nitko ne doživljava ozbiljno. Shvaćamo političku pragmatičnost, ali vlastito diskreditiranje i "hrabrost" dociranja punopravnoj članici EU, Vladi RH, koja je najveći vanjskotrgovinski partner BiH i najveći zagovaratelj EU puta, ne može biti predmet ovakve vrste komentara. Pogotovo ne od strane istih onih koji su Bosnu i Hercegovinu doveli u trenutnu situaciju da je duboko podijeljeno društvo u kojemu se narušavaju odnosi da bi egzistirale upravo ovakve politike.

Jednako važno, očekujemo od istih pojedinaca da medijski prostor koji konstantno truju krenu iskorištavati na konstruktivan način"; poručio je HNS BiH.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 02:15