StoryEditor
izbori

HKDU: Josipa Prskalo promiče demokršćanske vrijednosti, najgore je na dan izbora ostati kod kuće

Piše desk  /  19.09.2022., 14:01h

Hrvatska kršćanska demokratska unija Bosne i Hercegovine, je na općim izborima 2022. godine, na svim razinama registrirana u koaliciji stranaka HNS-a.

Piše: Ivanka Barić, predsjednica HKDU BiH

Prilikom odlučivanja o načinu nastupa, osnovni kriterij nam je bio, napraviti najbolji politički model, koji će rezultirati masovnim odazivom birača i odabirom svojih predstavnika u svim tijelima vlasti, prvenstveno odabirom gđe Krišto za članicu Predsjedništva. Naravno da nam je bitan i stranački rezultat, pa vas sve molim za podršku našim kandidatkinjama.

Jedna od kandidatkinja za Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine je gospođica Josipa Prskalo iz Čitluka.

Josipa  je rođena 1992. godine u Mostaru. Po zanimanju je ekonomski tehničar, a uskoro očekuje i visokoškolsku diplomu u struci. Zaposlena je kao namještenik  Općinskog suda u Čitluku. 

Josipa je odvažna i hrabra mlada djevojka, koja se okušala i u poduzetničkim vodama, tražeći načina kako osigurati uvjete za ostanak i ugodan život na rodnoj grudi. Osvjedočila se da je poduzetnički život jako težak u inače teškoj situaciji u društvu uopće, ali je ostala čvrsta u odluci da ostane i opstane u svojoj domovini.

Svjedok je stalnog iseljavanja, rođaka, prijatelja, mladih uopće u potrazi za boljim životom, što ju je posebno potaklo da se, kroz politički angažman, pokuša boriti za stimulativan odnos društva prema mladim obrazovanim ljudima, koji će osjetiti da ovdje pripadaju i da su ovdje potrebni.

Josipa Prskalo je mlada Broćanka, odrasla uz Međugorje, kojoj su kršćanske vrijednosti na vrhu ljestvice prioriteta, te je donijela odluku politički s aktivirati baš kroz ovu nekompromitiranu stranku, koja promiče demokršćanstvo na djelu.

Dragi moji sugrađani iz Hercegovačko-neretvanske Županije, ukoliko vam je dosta uvijek istih lica u politici, ukoliko želite pomlađivanje političke scene, ukoliko želite mlade ljude bez dlake na jeziku, odlučne I sposobne u borbi za opći interes, birajte našu Josipu!

Josipa Prskalo je kandidatkinja na listi za Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, pod brojem 13. 

Nije je teško naći na listi, jer je na posljednjem mjestu, a na kojem mjestu će biti nakon izbora, zavisi od svih vas, dragi moji sugrađani!

Ako vam iz bilo kojeg razloga Josipa Prskalo, kao kandidat ne odgovara, izađite na izbore i birajte najboljeg. 

Najgore je ostati kući i ne pokazati interes za izbore, to je jednostavno čin građanske odgovornosti. Ako nismo nikoga birali, ako nas nije briga za to, onda nemamo pravo biti nezadovoljni. Kreiranje vlasti je u našim rukama, masovno se odazovimo i izaberimo svoje predstavnike, ne dozvolimo da to drugi čine za nas. 

Kako biramo tako će nam i biti!

25. travanj 2024 19:42