StoryEditor

HERCEGOVINA Izdano upozorenje zbog eskremno niskih temperatura

Piše D  /  16.01.2019., 10:01h

”Vrijeme je potencijalno opasno. Vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali budite na oprezu ako namjeravate prakticirati aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima. Ostanite informirani o očekivanim meteorološkim uvjetima i izbjegnite moguće rizike”, stoji u upozorenju.

Temperature će se u mostarskoj regiji spustiti do -2, a u livanjskoj do -12 stupnjeva. Osim u Hercegovini, upozorenje zbog niskih temperatura je izdano je u sarajevskoj, fočanskoj i višegradskoj regiji.

U osam sati u hercegovačkim gradovima zabilježni su veliki minusi: Bileća (-13), Livno (-12), Grude (-9), Ivan sedlo (-7),  Široki Brijeg (-7), Stolac (-4), te Mostar (-2) stupnjeva,

Danas se u središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne u jutarnjim satima očekuje pretežno oblačno vrijeme, uz postupno razvedravanje tijekom dana. U ostatku naše zemlje pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren, uglavnom jugozapadni. Jutarnje temperature od -6 do 0, na planinama do -12, na jugu od -2 do 3, a dnevne od 2 do 8, na sjeverozapadu Bosne do 11°C.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 03:00