Na slici predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, predsjednik Vlade Andrej PlenkovićHINA/ LANA SLIVAR DOMINIĆ/ DS -
StoryEditor
hrvatska

HDZ: "Zavidnik Milanović ne želi da rastu plaće jer se vidi koliko je bio loš premijer"

Piše desk  /  23.05.2023., 14:02h

Predsjednik Zoran Milanović izjavio je da porezna politika ne može biti "uzmem ti na ćupriji vratim ti na mostu", referirajući se na jučerašnje izjave premijera Andreja Plenkovića, koji je ustvrdio da "netko plasira lažne teze o najavljenoj poreznoj reformi".

HDZ mu je odgovorio, kažu da je ljubomoran.

"Očekivano, sitni zavidnik Milanović protivi se novom povećanju plaća hrvatskih građana jer će time postati još vidljivije koliko je njegov premijerski mandat bio očajan", piše HDZ.

"U Milanovićeve i SDP-ove 4 godine prosječna je plaća porasla za samo 2.8%, a u mandatu premijera Andreja Plenkovića za više od 50%! Pritom ne računamo novo podizanje primanja nakon 6. kruga porezne reforme naše vlade", piše HDZ.

"Milanović ujedno već izlizanom forom 'napadni da ne budeš napadnut' pokušava opravdati svoje omiljene ortake, a nesposobne gradonačelnike, posebice posrnulog Ivicu Puljka", piše HDZ.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 09:35