StoryEditor

HDZ reagirao na Škorinu izjavu o Jandrokoviću: ‘Napravio je od njega političkog patuljka!‘

Piše D  /  20.06.2020., 10:06h

Čelnik Domovinskog pokreta rekao je da je ‘u tijeku formiranje koalicije oko srednjeg prsta koju su ustvari pokrenuli bivša predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović, premijer Andrej Plenković i ‘njegov trabant‘ Gordan Jandroković‘, a HDZ-u je posebno zasmetalo tituliranje bivšeg predsjednik Sabora kao trabanta.

Iz stranke su preko Facebooka odgovorili Škori:

- Vođa Domovinskog pokreta Miroslav Škoro otkrio nam je danas novu koaliciju, onu Kolinde Grabar-Kitarović, Andreja Plenkovića i, kako je rekao, njegovog ,,trabanta” Gordana Jandrokovića.

Zašto se HDZ-ov glavni tajnik tako zamjerio Škori, jasno je svakom tko je u srijedu pratio njihovo sučeljavanje na Večernji TV.

,,Trabant” Jandroković pregazio je tada Škoru i napravio od njega malog političkog patuljka od čega se Škoro, evo, ne oporavlja već četvrti dan i u svojim izjavama upada iz greške u grešku, a nad kojima se zgraža čitava hrvatska javnost.

A samo dan prije samodopadni ,,lider” desnice hrabrio se i pozivao ostale na stadion i sučeljavanje pred publikom. Od srijede mu to više ne pada na pamet - stoji na Facebooku HDZ-a.

Inače, u HDZ-u su danas bili poprilično aktivni pa su izbacili i novi predizborni spot pod imenom - ‘Andrej Plenković - Hrvatska je sigurna zemlja‘, piše Jutarnji.hr.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 21:31