StoryEditor

HDZ odgovorio Milanoviću: "Iskompleksirani Klaun koji se učlanio u partiju u Titovoj gardi"

Piše D  /  12.05.2021., 09:05h

U njihove razmirice uključio se Gordan Jandroković koji je i danas predsjednika nazvao klaunom, a sada tu njegovu tezu ponavlja i službeni HDZ putem svog Facebook profila, nakon što je Milanović danas objavio status u kojem je poručio kako njegova meta nisu članovi HDZ-a, već pokvarena vrhuška stranke.

Facebook status HDZ-a prenosimo u cijelosti:

"Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!

Klaunu s Pantovčaka ponestaje argumenata oko izbora čelne osobe Vrhovnog suda pa se danas još jednom razotkrio kao prevarant.

Milanović, još uvijek duboko frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016. - zbog kojeg je morao podnijeti ostavku na mjesto predsjednika SDP-a - sada iz pozicije predsjednika RH provodi politiku protiv HDZ-a koji je premoćno pobijedio na #izbori2020 i koji već u 2. mandatu vodi #VladaRH.

Koliko je lažljiv i licemjeran, najbolje govori zadnja objava u kojoj se udostojio premijera prozivati ,,komunističkim gojencem”, ponavljajući svoje uvrede iz 2016. koje je od njega preuzela krajnja desnica u cilju blaćenja predsjednika HDZ-a i Vlade RH."

- Tuđmana ćemo pamtiti kao državnika, Mesića kao predsjednika koji je išao s ljudima na kavu, a Milanovića ćemo pamtiti kao klauna predsjednika - poručio je danas predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Andrej Plenković izjavio je, pak, kako Milanović nije predsjednik svih Hrvata i kako se u svom političkom djelovanju vodi antihadezeovskom agendom.

Milanović mu je na to odgovorio na svom Facebooku nazvavši ga ‘komunističkim gojencem‘ i poručio kako njegova meta nisu članovi HDZ-a već ‘pokvarena hadezeova vrhuška i klijentela‘.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 01:35