StoryEditor

Hasanbegoviću smeta Karamatićev HSS koji se zalaže za treći entitet u BiH

Piše D  /  18.12.2018., 07:12h

"Efendija Hasanbegović je obični domaći izdajnik, kriptonacist i lažov", napisao je na Twitteru šef HSS-a.

Tako je Beljak uzvratio Hasanbegoviću nakon što ga je ovaj nazvao ‘‘Bandićevim učenikom s obzirom da je ruku za proračun dignuo i glavni tajnik HSS-a Ilija Ćorić‘‘.

S obzirom na to da ga je prozvao i Miroslav Polovanec i to neprimjerenim rječnikom, premda se kasnije ispričao, Hasanbegović se oglasio.

"Zanimljivo je da je šovinizam prema meni eskaliralo kod te ljevice. S tim da mi se Beljak, siguran sam u to, neće ispričati", rekao je Hasanbegović za Novi list.

Dodao je da je Beljak čovjek s puno lica.

"Kad su u jesen migranti počeli ulaziti u Hrvatsku, Beljak je, u maniri najgoreg šovinista, kao da je Ladislav Ilčić, tvrdio da su to zapravo kolonizatori Europe. Danas je on, međutim, lider humane ljevice, prvak Amsterdamske koalicije i podržava Marakeški sporazum. Na Amsterdamskoj koaliciji je da se očituje o Beljaku. Osim toga, Beljak je gostujući kod Aleksandra Stankovića, i to nakon mog mandata ministra, govorio da ne može o meni ništa loše reći. Usto, njegova sestrinska stranka HSS BiH, kojoj on daje podršku, najradikalnije se zalaže za hrvatski entitet u BiH", poručio je saborski zastupnik Neovisnih za Hrvatsku.

I. Crnjac / Dnevnik.ba

19. travanj 2024 01:51