StoryEditor

Hana Hadžiavdagić iskreno: ‘Bosanske žene često nemaju tu otmjenost Zagreba‘

Piše D  /  22.02.2020., 12:02h

Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković na Instagramu je objavila fotografiju, a u opisu je usporedila Bosanke s Beograđankama i Zagrepčankama, prenosi Večernji.

"Bosanske žene često nemaju tu otmjenost Zagreba mada ne zaostaju puno...ili prepotentnost Beograda tj. Beograđanki, ali imaju svoju neku toplinu kojoj je teško odoljeti" napisala je influencerica.

Podsjetimo,Hana je nedavno na Instagramu objavila video u kojem je opisala netipičnu situaciju koja joj se dogodila na toj društvenoj mreži.

Primila je, naime, ružnu poruku od 16-godišnjaka, te mu je zbog sadržaja koji ju je uznemirio odlučila nazvati majku.

"Ne bih reagirala tako kako jesam da se nije radilo od dječaku od 16 godina. Poruka je bila veoma uvredljiva, ne želim je ponoviti jer je užasno degutantna i ticala se preminulih članova moje obitelji. Ja to ni najgorem neprijatelju ne bih mogla napisati."

Hana je dodala da je otkrila da je dječak član Saveza karatista Bosne i Hercegovine, pa je pronašla njegova trenera, nazvala ga i od njega dobila broj 16-godišnjakove majke.

"Oko devet navečer nazvala sam gospođu. Lijepo je razgovarala sa mnom. Bila je zgrožena činjenicom da njezin sin od 16 godina, sportaš, može tako nešto napisati ničim izazvan", kazala je influencerica u videu te naglasila da nije bila svjesna da je napravila dobru stvar. Tek nakon razgovora s prijateljima postala je sigurna da je bila u pravu.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 17:36