StoryEditor

Gust promet u smjeru mora, kolone do 25 kilometara

Piše D  /  30.07.2021., 03:54h

Vrlo je gust promet, vozi se usporeno na dionici između naplate Lučko i čvora Bosiljevo u smjeru Splita. Zbog prometne nesreće za sav promet zatvorena je autocesta A7 između čvorova Sveti Kuzam i Draga u smjeru Zagreba. Obilazak je lokalnim cestama.

Uklonjena su vozila iz prometne nesreće na 231. km autoceste A1, ali između čvorova Gospića i Maslenica u smjeru Splita zbog velike gustoće prometa vozi se otežano, u koloni od oko 25 km. Vozačima savjetujemo da za izlazak s autoceste u smjeru Splita koriste čvor Gospić. U smjeru unutrašnjosti vozi se nesmetano, navodi HRT. 

Vrlo je gust promet na svim važnijim cestovnim pravcima u smjeru mora, osobito na autocesti A1 (vozi se u kolonama uz zastoje između Zagreba i Bosiljeva te čvorova Gronja Ploča i Maslenica), a gust je promet i na autocestama: A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba i A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba.
 
Na zagrebačkoj obilaznici od čvora Buzin u smjeru čvora Lučko kolona je duga oko 14 km, a iz smjera Jankomira oko 4 km. Na A4 Goričan-Zagreb, pred NP Sveta Helena u smjeru Zagreba kolona vozila duga je oko 3 km. Kolnici su mjestimice mokri te vlažni i skliski u središnjoj Hrvatskoj te dijelu Like i Dalmacije. 

Dnevnik.ba 

18. travanj 2024 05:19