StoryEditor
optužbe

Grmoja: Netko je vrbovao Karamarka. Kako nakon 10 godina studiranja povijesti završi kao šef Manolićeva kabineta i u Mesićevu uredu?

Piše desk  /  24.09.2022., 11:39h

Napeto je ovih dana na relaciji Nikola Grmoja - Tomislav Karamarko. Sve je počelo kada je saborski zastupnik Mosta objavio na Facebooku da su HDZ-ovci predlagali nagodbu s Mađarima za 550 milijuna, na što mu je brzo odgovorio bivši predsjednik te stranke Tomislav Karamarko, koji se očito osjetio prozvanim.

Grmoja je s optužbama nastavio i u petak, kada je na Facebooku napisao status: "Na pravom smo putu, odlučni da stanemo korupciji na kraj! Otud udari na Most sa svih strana. Nastavljamo odlučno i fokusirani borbu za Hrvatsku slobodnu od korupcije."

Mnogi su ga u komentarima upitali je li taj status zapravo novi "napad na Karamarka", na što je mostovac imao spreman odgovor, prenosi direktno.hr.

"Karamarko je Zekanovićev prijatelj i novopečeni Plenkovićev frend koji je bio predstojnik Manolićeva ureda i u Mesićevu kabinetu. Žena mu je primala lovu od MOL-a, a dok smo bili zajedno u Vladi, bio je protiv prijedloga Mire Bulja da se Mesiću ukine ured. Napada on nas iako bi mu bilo bolje da šuti", krenuo je Grmoja s optužbama na račun Karamarka.

"Ako te nakon 10 godina studiranja Manolić uzme za šefa kabineta, ne preostaje mi nego sumnjati da su ga vrbovali. Nakon toga završi u MUP-u s diplomom profesora povijesti pa u Mesićevu uredu. Čudna priča iako dolazi iz hrvatske obitelji", dodao je Grmoja. 

image
SCREENSHOT - Facebook

Dnevnik.ba

30. rujan 2023 16:05