StoryEditor
twitter

Grmoja i Most odgovorili HDZ-u: "Plenković se znojio, što bi rekli u Hercegovini, k´o krme pred klanje"

Piše desk  /  15.10.2022., 14:08h

- Financijski izvještaji HDZ-a pokazuju da je PPD posudio 7 milijuna kuna HDZ-u, a izvještaj njihove Zaklade dokazuje da je Zaklada primila 2,6 milijuna kuna od Oksane Dvinskyh - ističe Grmoja

Nakon što je Hrvatska demokratska zajednica optužila pojedine članove oporbe i predsjednika Zorana Milanovića da su "ruski igrači", Nikola Grmoja reagirao je putem Twittera. 

- Kaže HDZ da muljam jer se pitam tko su ruski igrači. Ne pitam se, znam tko su! Financijski izvještaji HDZ-a pokazuju da je PPD posudio 7 milijuna kuna HDZ-u, a izvještaj njihove Zaklade dokazuje da je Zaklada primila 2,6 milijuna kuna od Oksane Dvinskyh - ističe Grmoja.

Grmoja je podijelio i dva tweeta Mosta.

"Nino Raspudić: Javno priznajem da sam pod utjecajem Gogolja, Dostojevskog, Čehova i Harmsa, te opasne ruske četvorke. Plenković se neki dan na konferenciji znojio, što bi rekli u Hercegovini, k‘o krme pred klanje. Ova montaža pokazuje plitkoću HDZ-ovog jeftinog PR-a."

"Ovakve dimne bombe kojima pokušavaju prekriti svoje afere i kriminal su konačan dokaz da su gotovi! Pumpaju priče oko Porfirija, Milić jedan dan najavljuje gradnju stadiona, a odmah sutra ga Ministarstvo demantira. Ako si protiv Plenkovića, ergo, onda si ruski igrač."

HDZ je, naime, na svom Facebook profilu objavio video isječaka izjava i objava nekih političara.

- Grmoja opet infantilno mulja. Pita se tko su 'ruski igrači', a pravi se da ih ne vidi pred vlastitim nosom. Tu su, jedan do drugog, Nino Raspušenko, “Za Putina i Krst časni” Miletić i njihov zajednički idol Milanović, portparol “nepobjedive ruske vojske”. MOST-om drmaju ubačeni kremljanski padobranci, a u Grmoje su kratke noge - kako i kaže stara izreka iz doline Neretve - naveli su uz snimku. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 16:30