StoryEditor

Grdoviću čestitaju zbog komentara na račun kolega koji traže potporu države

Piše D  /  24.04.2020., 10:04h

"Evo vidim da se toliko njih prijavilo kao samostalni umjetnici... To imam i ja pravo, pa nek ide za djecu s potrebama u razvoju", napisao je Grdović. 

Evo vidim da se toliko prijavilo ka samostalni umjetnici to imam i ja pravo , pa nek ide za djecu sa potrebama u razvoju

Objavljuje Mladen GrdovicČetvrtak, 23. travnja 2020.

U komentarima su mu brojni pratitelji čestitali na ovom potezu. Javio mu se i zadarski glazbenik Mirko Brkljača. 

"Bravo Mlađo još jedan put si pokaza koliku dušu imaš. Vidim ima tu nekih velikih kompozitora koji su tražili 5000 kuna. Bože sačuvaj, ko da će ih to nahraniti", bio je njegov komentar. 

"Svašta moj Mirko", potvrdio je Grdović. "Bravo", poručio mu je i estradni menadžer Zoran Škugor, na što mu je Grdović odvratio: "Škugi, svi popizdili". 

Ovih dana je u javnost izašla informacija da je Severina dobila potporu države, a njen PR-ovac Davor Grgin rekao je da su zaposlenici mjeru zatražili bez njenog znanja i suglasnosti.

"Odmah po današnjem saznanju Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv", rekao je Grgin za Index.hr.

Hrvatsko društvo skladatelja svojim je članovima osiguralo 550 tisuća kuna prve pomoći koji su zbog potresa u Zagrebu i koronavirusa ostali bez primanja.

Na popisu glazbenika koji su se javili HDS-u i dobili pomoć nalaze se, između ostalih, Jacques Houdek i Mladen Burnać.

Houdek se odmah oglasio s komentarom na tu vijest i otkrio točan iznos koji je dobio od HDS-a. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 12:31