Article_Top_970x250

Grdović zgrozio mnoge! Pred kamerama davao "savjete" o koronavirusu: 'Pojedite kapule i seksajte se'

hrvatski pjevač

Grdović zgrozio mnoge! Pred kamerama davao "savjete" o koronavirusu: 'Pojedite kapule i seksajte se'

ožu 16, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Mladen Grdović gostovao je u novom RTL Ekskluzivu, no čini se kako je ponovno bio alkoholiziran. Mladen je i sam priznao da je popio vina, a onda je krenuo sa "savjetima" o koroni:

-  Ujutro pojedite kapule, luka, pojedite malo slanine, rukujte se sa svakim normalno, seksajte se što više jer seks... Daje imunitet. Iako ste došli malo rano, a ja sam zaglibija sinoć... Brate mili, ja sam popija zbog kokorone jedno litru i pol vina.. Fala i pijte i dalje vino, voli vas i dalje Mladen Grdović Bevanda - pričao je Mladen dok mu se jezik ispreplitao, a onda je govorio i o svom psu koji je umro nakon 12 godina ljubavi.

- Umrla je na mojim rukama, ja sam samo reka tu ti je tvoj tata. Tu toj tata. Ja sam doša, ja sam drža, odjedanput ona sam se bacila - kazao je Mladen i zaplakao. 

Zatim je i progovorio o supruzi Brankici, kazavši kako joj nije lako.

- Brankici je vrlo teško sa mnom. Ona zna da sam vragolast... Dobro moja Branka sve to trpi.

- Kad bi reka sve s kojima sam spavao, trebao bi brojati od danas do sutra. Bilo je broj - bezbroj! Dok mogu, mogu - rekao je Mladen i ponovno spomenuo Brankicu.

- Ona nije vidila, vi niste vidili i što koga briga. Pjevač je na kraju ustvrdio i kako su mediji od njega napravili medvjeda.

- Ja sam jedno dite koje voli sve, jedan tipičan Dalmatinac, pijančina, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba