StoryEditor
popularni pjevač

Grdović se oglasio nakon što su ga zaštitari zbog pijanstva odveli s pozornice: "Ne zamjeram nikome"

Piše desk  /  26.05.2022., 12:02h

Jednom su pitali Micka Jaggera zašto je pao na sceni u Chicagu, a on je sa smiješkom odgovorio ‘pa nisam jedan put pao‘... Idemo u nove pobjede, poručuje pjevač.

Mladen Grdović 20. svibnja je nastupio na u Sloveniji na 'Danima vinogradara', ali publika nije dugo uživala u njegovom nastupu jer je pjevač pao i uskoro su ga odveli s pozornice. Na snimkama koje je publika objavila na društvenim mrežama vidi se kako Mladen tetura na pozornici i pokušava održati ravnotežu držeći se za stalak na kojem je mikrofon, ali nije mu pošlo za rukom i pao je na pod. Kada je pao na pod pokušao je nastaviti s pjesmom, a ubrzo su ga zaštitari odnijeli s pozornice.i koncert je bio gotov. Zadarski pjevač sada se oglasio prvi put nakon što nije uspio održati koncert jer ga je u tome očito spriječila koja čašica alkohola.

- Hvala svima na potpori. Ne zamjeram nikom, u ovom slučaju preuzimam sve na sebe. Iza mene je 40 godina karijere. Dvadesetak puta Amerike, Australije, godinama sam odrađivao 200 koncerata godišnje. Jednom su pitali Micka Jaggera zašto je pao na sceni u Chicagu, a on je sa smiješkom odgovorio 'pa nisam jedan put pao'... Idemo u nove pobjede. Voli vas Grdović - prenose 24sata Grdovićevu izjavu kojom se obratio svojoj publici.

Zadnje dvije godine Mladenu je posebno teško zbog razvoda od supruge Brankice i iako su navodno ostali u prijateljskim odnosima Grdović se ne može pomiriti s razvodom. Osim razvoda glazbenika je pogodila i smrt njegovog brata koji je preminuo prije godinu dana i s tim gubitkom se Mladen teško nosi. 

Dnevnik.ba

24. ožujak 2023 02:22