StoryEditor

Grdović potpisao za - Graševinu: Ljevica brutalna, desne se plaši

Piše D  /  13.05.2021., 09:05h

Prije dvije godine pisali smo o malom nogometnom klubu Kamen iz Vetova kraj Požege, čiji su članovi uprave vinari izglasali promjenu imena u HNK Graševina.

Odličan je to bio marketinški potez jer za klub iz zadnje lige čula je cijela Hrvatska, a sad su doveli i zvučno pojačanje: Mladena Grdovića (62). Nazivaju ga najvećim pojačanjem u povijesti kluba.

"Malo koji klub može se pohvaliti transferom u sred sezone jer su takve stvari protivne svim nogometnim pravilima, ali nijedan klub ne može se pohvaliti ovakvim mega transferom", stoji na Facebook stranici Graševine koja dodaje:

"Za seoski nogomet najbolje godine su dvadesete ili tridesete, u našoj ligi ima igrača od 40+ godina koji dokazuju da i četrdesete ulaze u tu skupinu, ali naš novi napadač izlazi izvan okvira i spreman je razbiti konkurenciju. Rođeni Zadranin oduševio je na jučerašnjoj probi tako što je iz penala probio Bilmeza kao šilo i to je bilo dovoljno. Prodano!

S obzirom da se neki naši igrači opraštaju na kraju sezone, ovaj dalmatinski galeb i više je nego dostojna zamjena za njih sve. Lijeva noga mu je brutalna, a desne se i sam plaši. U njegovim topovima još uvijek ima baruta. Njegove vokalno-instrumentalne izvedbe ne treba komentirati jer mali pjeva kao slavuj, a ni na sceni nema konkurencije.

Prvi nastup ovog dečka za Graševinu, pred kojim će konkurencija pasti na koljena, svi ćete uskoro vidjeti. Prijatelji naši, nova desetka HNK Graševine - MLADEN GRDOVIĆ!", prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 00:14