StoryEditor
huliganski neredi

Grčki mediji: Policija ima snimku na kojoj se vidi ubod, ispitat će i navijače AEK-a

Piše desk  /  20.08.2023., 12:42h

Kako javlja grčki portal Newsit, grčka policija detaljno pregledava snimke krvavog obračuna huligana iz redova Bad Blue Boysa, te navijača Panathinaikosa i AEK-a. U obračunu je, podsjetimo, ubijen navijač AEK-a Michalis Katsours. Isti portal navodi kako će u nastavku istrage, uz Bad Blue Boyse i navijače Panathinaikosa, biti ispitani i navijači AEK-a koji su sudjelovali u sukobu.

Newsit navodi da istraga napreduje i policija vrlo pažljivo analizira snimke koje, prema procjenama policijskih službenika, prikazuju trenutak u kojem Katsouris prima smrtonosni ubod nožem u ruku. Video materijal u posjeduju policije, navodi Newsit, prikazuje prve minute napada ispred stadiona u noći 7. kolovoza, gdje se vide osobe koje su aktivno sudjelovale u sukobima, prenosi Index.

Grčki portal tvrdi da se na snimkama može vidjeti napad hrvatskih huligana na 29-godišnjeg Katsourisa. On se potom, tvrdi Newsit, pokušava udaljiti. Na snimkama se vidi kako huligani s palicama u rukama napadaju Katsourisa, a u isto vrijeme oko njega kreću i druge osobe koje policija pokušava identificirati, navodi Newsit.

"Policija blizu identifikacije i grčkih i hrvatskih huligana" 

Procjenjuje se da je policija vrlo blizu identifikacije najmanje 10 hrvatskih huligana, najmanje 10-15 koji se izjašnjavaju kao navijači Panathinaikosa i otprilike 5-10 osoba koje su bile ispred stadiona AEK-a i sudjelovale u sukobima s maskiranim navijačima Dinama iz Zagreba, piše grčki portal.

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 06:19