StoryEditor
punac i zet

Grašo progovorio o odnosu s Tončijem: ‘Nisam mogao gore proći’

Piše desk  /  19.10.2022., 11:18h

“Meni je on svakako težak, ali onda je lakše da mi je rodbina nego da mi je težak bezveze”, rekao je Grašo.

Petar Grašo, Tonči Huljić i Aca Lukas gostovali su u popularnom srpskom Ami G showu u kojemu su progovorili o svom odnosu i suradnji.

Jedna od tema razgovora bili su ‘narodnjaci’. Grašo je potvrdio voditelju da se slušaju u Hrvatskoj, a Tonči je nadodao: “Nešto je nekome najbolje, što je drugome najgore”.

“Omiljeni narodnjak”

Zatim su zaigrali mali kviz u kojemu su birali ‘omiljeni narodnjak iz Srbije’. Između Sandre Afrike i Stoje, Grašo se jako dvoumio jer je kazao kako ne bi bilo pošteno odabrati, jer ne zna nijednu njihovu pjesmu, no ipak se odlučio za Stoju jer mu se, kaže, svidio stajling. Između Stoje i Rde Manojlović odlučio se za Radu jer je, kaže, draga osoba. U kvizu su se našle još Dara Bubamara, Ceca, Aleksandra Mladenović i Aleksandra Prijović, koja je  na kraju pobijedila.

Potom je voditelj upitao Grašu koji je narodnjak njegova ‘pjesma za kafanu’, odnosno na koji je narodnjak ‘poludio’ kad se rodila Alba.

“Kad se rodila Alba u šta si poludio?”, upitao je voditelj Grašu, a on je odabrao pjesmu Haris Džinovića “Poznat ćeš me i po mraku” koju je zapjevao u studiju, prenos dnevno.hr.

“Meni je on svakako težak”

Nakon toga, glazbenici su upitani da komentiraju svoj odnos. Naime, voditelj je upitao Grašu je li teško kada je netko dugogodišnji prijatelj i suradnik da mu u konačnici bude i najbliža rodbina.

“Meni je on svakako težak, ali onda je lakše da mi je rodbina nego da mi je težak bezveze”, rekao je Grašo.

Voditelj je potom komentirao kako više ne mogu voditi ‘muške priče’ kao ranije, no Grašo je najprije istaknuo da su oni oduvijek bili fini momci koji su samo pričali o glazbi.

“Mi smo uvijek bili fini momci koji pričaju samo o muzici”, pojasnio je i kroz šalicu dobacio: ‘Nikad o guzici, samo o muzici’ na što su se svi u studiju nasmijali.

Grašo je zatim pojasnio kako su oni oduvijek bili neka vrsta proširene obitelji. “Život nekad složi stvari kako zaslužiš”, dodao je.

Voditelj je Tončija upitao je li ga iznenadilo što mu je zet Petar Grašo, na što je odgovorio Grašo. “Moglo je i gore proći, a ja nisam mogao gore proći”, našalio se Grašo.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 11:17