StoryEditor
celebrety

Grašo iskreno progovorio o odnosu s Huljićem i usporedbama s Oliverom

Piše desk  /  02.01.2022., 23:12h
Petar Grašo progovorio je o karijeri, privatnom životu, ali i odnosu s Huljićem.

Pjevač Petar Grašo u posljednje vrijeme često puni novinske stupce, dijelom zbog poslovnih uspjeha, a dijelom i zbog velikog zanimanja za njegov privatni život. U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju dotaknuo se tih tema.

Najprije se osvrnuo na brojne usporedbe s pokojnim Oliverom Dragojevićem.

“Pitanje Oliverova nasljednika me prati godinama, ali u zadnje vrijeme više nego ikad. Ne bih se nazvao nasljednikom, vidim sebe kao nekog tko ide svojim putem, ali u smjeru golemog glazbenog nasljeđa koje Dalmacija ima. Vidim i da me ljudi u regiji tako doživljavaju i sretan sam zbog toga“, rekao je na samom početku.

“Oliver i ja smo puno večeri proveli zajedno i jedino o čemu smo pričali bila je muzika i anegdote iz prošlosti jer me poznavao od moje četvrte godine. Nikad nije bilo međusobnog uspoređivanja, niti je itko od nas dvojice razmišljao o tome. Ni u jednom trenutku nisam htio uzimati jeftine poene prihvaćajući zavodljivu titulu "sljedećeg Olivera" i slično.“, pojasnio je.

Nakon toga dotaknuo se odnosa s Tončijem Huljićem, njegovim dugogodišnjim prijateljem i ocem Petrove partnerice Hane.

“Tonči, kao i njegova obitelj, spadaju već dugo godina među najbliže osobe meni i mojoj obitelji. U novonastaloj situaciji to je dodatno oplemenjeno i multiplicirano. Sad se još više zezamo, družimo, podbadamo i zbijamo šale na račun jedan drugog. Naši međusobni razgovori često su kombinacija "Monty Pythona" i "Maloga mista". Ni moji roditelji ne zaostaju s takvim načinom humora, tako da je kod nas uvijek zabavno. Naše privatne živote živimo otvorenog srca i zatvoreni za javnost“, zaključio je na kraju.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 18:23