StoryEditor
SEVERININ ROĐENDAN

Grašo ganuo uzvanike emotivnim govorom, a onda je zapjevao za slavljenicu. Očarano ga je slušala...

Piše desk  /  22.04.2022., 10:40h
Novopečeni supružnici Petar Grašo i trudna Hana Huljić posljednji su se od uzvanika odazvali na Severininu rođendansku proslavu, a svoje ‘kašnjenje’ pjevač je opravdao emotivnim govorom, posvećenim slavljenici, kojim je raznježio sve prisutne.

Petar Grašo popeo se na pozornicu kako bi Severini otpjevao omiljene pjesme, a prije svoje ‘točke’ Severini je uputio lijepe riječi.

‘Jedno od najljepših otkrića u mom životu kao osoba, kao čovjek i netko tko je spreman uvijek ići srcem do kraja – to je Severina. Naše večeri kad smo zajedno pijuckali, pričali o životu. Mi smo imali puno koncerata zajedno’, rekao je Grašo te je, osim svojih hitova, otpjevao i ‘Magdalenu’ Olivera Dragojevića.

image

Grašo drži govor o Severini

SCREENSHOT - Instagram

Sudeći prema Instagram pričama, Severina i uzvanici dobro su se zabavljali, a u jednom trenutku sve je zastalo jer je na plesni podij stigla torta koju je slavljenica ‘izmasakrirala’ velikim nožem.

Koliko se može primijetiti, torta je napravljena od krokanta, a njezin oblik podsjeća na splitsku Katedralu svetog Duje. Naime, navedeni oblik torte čest je odabir mladenaca za svadbenu tortu u Dalmaciji.

image

Dobra fešta na Severininom rođendanu

SCREENSHOT - Instagram

Severina se na vlastitu proslavu dovezla u Porscheu, a na sebi je imala skupocjenu Balenciaginu haljinu sa šlepom u vrijednosti od 14 tisuća kuna.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 04:20