Article_Top_970x250

Gradonačelnik Vidić održao sastanak s volonterima iz Srednje škole Čapljina

hnž

Gradonačelnik Vidić održao sastanak s volonterima iz Srednje škole Čapljina

svibnja 27, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Radni sastanak gradonačelnika Čapljine Smijana Vidića s volonterima iz Srednje škole Čapljina, koji će djecu, posjetitelje festivala FutureA kroz kreativne radionice provoditi zajedno s volonterima iz Nizozemske, održan je u ponedjeljak u zgradi Gradske uprave Čapljina.

Čapljinski volonteri također će pomagati sponzorima, te će uz Profesionalnu vatrogasnu postrojbu, Dom zdravlja, Policijsku stanicu Čapljina, Autoherc d.o.o i gradske uposlenike biti na usluzi svim posjetiteljima, sukladno području koje pokrivaju.

Gradonačelnik Čapljine Smiljan Vidić kazao je kako pojedinci diljem svijeta svojim volonterskim djelovanjem donose pozitivne promjene i unaprjeđuju društvena i socijalna kretanja na bolje, kreiraju  perspektivnije okružje, a na društvu je da taj doprinos prepozna i nagradi.

Festival FutureA održat će se u srijedu, 29. svibnja, na Trgu kralja Tomislava s početkom u 12.30 sati te će zabava za djecu i kreativne radionice trajati do 17 sati, a u slučaju kiše festival će se premjestiti u Gradsku sportsku dvoranu Čapljina, priopćeno je iz Ureda odnosa s javnošću grada Čapljine.

Dnevnik.ba

Tagovi: