StoryEditor
BBUG Alumni konferencija

Gradonačelnik predstavio Mostar vodećim poslovnim ljudima iz Njemačke

Piše fena  /  19.05.2023., 17:23h

U Bosni i Hercegovini se od 18. do 21. svibnja održava BBUG Alumni konferencija, čiji su sudionici predstavnici vodećih tvrtki u Njemačkoj i Europi, a jedna od tribina održana je danas u amfiteatru Sokrat na Sveučilištu u Mostaru u suradnji s lokalnim partnerom ESI (Europska inicijativa za stabilnost).

Na tribini je mostarski gradonačelnik Mario Kordić njemačkim poslovnim liderima predstavio Mostar kao grad bogate povijesti s velikim potencijalom za razvoj i investiranje, priopćeno je iz Gradske uprave.

Od svog osnutka 1955. godine BBUG (Baden-Badener Unternehmergespräche) nametnula se kao najvažnija obrazovna i dijaloška platforma u njemačkom poslovnom svijetu. Glavni cilj ove neprofitne udruge je prenijeti sljedećim generacijama poslovnih ljudi zajedničko razumijevanje izazova našeg vremena i njihove ekonomske i društvene odgovornosti.

Sudionici BBUG Alumni konferencije su vodeći politički predstavnici, voditelji domaćih i međunarodnih organizacija, eminentni znanstvenici, te uglednici iz svijeta kulture i medija, stoji u priopćenju.

Dnevnik.ba

30. rujan 2023 04:36