Gradonačelnik Mostara na otvaranju Sajma: Želimo da Mostar bude poželjno mjesto za životGRAD MOSTAR
StoryEditor
mario kordić

Gradonačelnik Mostara na otvaranju Sajma: Želimo da Mostar bude poželjno mjesto za život

Piše desk  /  05.04.2022., 14:02h
U Mostaru je otvoren 23. Međunarodni sajam gospodarstva koji će u pet dana trajanja okupiti izlagače iz više od 20 zemalja svijeta. Zemlja partner je Mađarska, a Sajam je svečano otvorio ministar vanjskih poslova i trgovine Mađarske Péter Szijjártó.

S govornice mostarskog sajma prisutnima se obratio i gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić koji je tom prilikom istaknuo je kako je Sajam i ove godine organiziran na vrhunskoj razini.

„Kao gradonačelnik Mostara zajedno sa svim suradnicima svakodnevno i strateški radimo na integriranju svih mostarskih vrednota, kulturnih raznolikosti, povijesne baštine, geografskih prilika i kreativnih ljudi. Moramo i dalje ustrajati, čuvati mir i stabilnost na svim razinama u Bosni i Hercegovini i stvarati dodatne i trajne vrijednosti. Koliko god bila zahtjevna vremena u kojima živimo i koliko god veliki izazovi bili ispred nas, uvijek je najbolji put stajati čvrsto na istinskim vrijednostima, duboko svjesni činjenice da sve pokreće čovjek. Odgovorni prema svomu gradu i generacijama koje dolaze, želimo da Mostar i dalje bude domaćin vrhunskih događaja, kao i poželjno mjesto za život, investicije i svekoliki razvoj“, kazao je gradonačelnik Mostara Mario Kordić.

Novost na sajmu je interaktivni štand Grada Mostara koji će ponuditi mnoštvo zanimljivih sadržaja za sve posjetitelje. Prvog dana 23. Međunarodnog sajma gospodarstva na štandu će od 15 do 16:30 sati biti održan Panel „Mostar budućnosti“ – Mogućnosti razvoja Mostara - opći okvir - strategija razvoja, regulacijski planovi, objavljeno je na službenoj stranici Grada Mostara.

Na Panelu će govoriti gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić, predsjednik Gradskog vijeća Salem Marić, te mostarski gospodarstvenici.

Dnevnik.ba

08. svibanj 2024 05:12