StoryEditor
mostar

Gradonačelnik Kordić podržao sportsko-glazbeni spektakl u Mostaru

Piše fena  /  05.07.2022., 16:35h

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u Gradskoj vijećnici u posjet predsjednika Saveza tajlandskog boksa Antu Šimovića, višestrukog prvaka Hrvatske i BiH u tajlandskom boksu Marina Čarapinu, te borca u superteškoj kategoriji Danijela Bartulovića.

Povod posjeta gradonačelniku bio je sportsko-glazbeni spektakl koji će biti održan u subotu, 16. srpnja, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, priopćeno je u utorak iz Grada Mostara.

Istaknuto je kako će se Čarapina u meču večeri boriti za titulu prvaka Europe gdje će mu u ringu s druge strane stajati Osječanin hercegovačkih korijena Ivan Horvat, inače član kluba 'Ludvig Pavlović' iz Ljubuškog.

Danijel Bartulović odradit će svoj prvi profesionalni meč u superteškoj kategoriji gdje će mu protivnik biti prvak Srbije Nikola Simanić.

Iz Grada Mostara dodaju kako je cjelovečernji program isprepleten nastupom sjajnih glazbenika i vrhunskih boraca navodeći kako će Tiho Orlić, Mate Bulić, Mirna Pehar i Lucija Šarčević zagrijati publiku prije nego što borci uđu u ring.

Uz potporu ovoj manifestaciji, gradonačelnik je poželio puno uspjehu borcima izrazivši nadu kako će titula prvaka Europe ostati u Mostaru, stoji u priopćenju.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 22:38