StoryEditor
prešli su granicu

Stanivuković dobio ogavne poruke od muža Tanje Savić: "Kakav ti je okus dok se ljubiš s mojom ženom kojoj sam..."

Piše desk  /  15.11.2021., 12:29h
Već smo pisali o Jovančevićevim prijetnjama upućenim Stanivukoviću, a sada Kurir piše da je otišao i korak dalje te prešao granicu dobrog ukusa.

Otkako je još uvijek zakoniti suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević, saznao da je uplovila u vezu a gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, isti je odlučio obračunati se sa suprugom i njenim ljubavnikom obračuna putem medija.

Međutim, kako je istaknuo, navodno planira to učiniti i osobno. Mladom političaru je navodno zaprijetio te poručio da bi mu se uskoro „nešto moglo dogoditi“, a onda opleo ogavno po Tanji.

- Kakav ti je okus dok s ljubiš s mojom ženom kojoj sam u usta svr*avao? - samo je dio ogavnih pitanja koja je Dušan postavio Tanjinom partneru putem medija, prenosi Kurir

- Sada samo možeš pojesti moje ostatke, dodao je Jovančević.

Draško je poručio Tanji da ne brine te stao u njenu obranu. Blizak prijatelj Stanivukovićevog prijatelja je ispričao da Draška Dušanove riječi i prijetnje nisu uplašile, naprotiv, prenosi Alo.

- Njemu je smiješno ponašanje muškarca koji je ostavljen i koji to ne može prihvatiti. Također, te ružne riječi na račun žene su neoprostive. O prijetnjama da ne govorimo. Koji to muškarac prijeti? Kakav je to čovjek? - pita se blizak prijatelj gradonačelnika Banjaluke koji ističe da Draška ništa ne može otjerati od Tanje.

- Nikada nije bio zaljubljen ni u jednu ženu kao u Tanju. Ne smeta mu što ima djecu ni što njen odnos s Dušanom još nije reguliran. Spreman je čekati da se i službeno razvede, a kako sada stvari stoje, ne bi me začudilo ni da je zaprosi nakon toga - kaže izvor.

- Ni Drašku ni meni nije jasno zbog čega je Dušan ne ostavi na miru i ne pusti je da bude sretna s kim ona želi? Oni odavno nisu zajedno, taj čovjek koji joj je i djecu svojevremeno kidnapirao ne zaslužuje ni ime da mu spomene, a kamoli da ima bilo kakvu komunikaciju s njim - kaže pa dodaje:

- Za razliku od Jovančevića, Draško je gospodin koji se nikada ne bi spuštao na tu razinu i raspravljao se s njim putem medija. Tanju je savjetovao da se ne oglašava ovim povodom, već da uživaju u svojoj ljubavi - završio je izvor.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 14:55