Article_Top_970x250

Gradonačelnica Rima iznenadila odjećom u kojoj se pojavila kod gradonačelnika Rijeke

nije se stigla presvući?

Gradonačelnica Rima iznenadila odjećom u kojoj se pojavila kod gradonačelnika Rijeke

velj 20, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel primio je delegaciju Grada Rima i gradonačelnicu Virginiju Raggi u sklopu projekta Istočna granica Italije: dramatična europska povijest, koji Grad Rim tradicionalno organizira za rimske srednjoškolce.

U sklopu posjeta gradonačelnica Raggi i rimska delegacija posjetili su Srednju talijansku školu u Rijeci, a na službenim fotografijama mnogima je za oko zapeo njihov odabir odjeće. Naime, gradonačelnica Rima pojavila se u izlizanim trapericama i sivoj majici, a u sličnom casual izdanju bili su i njeni suradnici.

Predstavnici Rijeke i generalni konzul Italije u Rijeci Davide Bradanini su, u drugu ruku, bili u odijelima, veoma formalno odjeveni, zbog čega se casual odabir rimske delegacije još više isticao, prenosi Index.

Je li gradonačelnica Rima jednostavno odlučila uštedjeti vrijeme na putu između srednje škole i gradske uprave ili samo nije očekivala formalan doček Obersnela i ekipe ostaje nepoznato, no u svakom slučaju sastanak je prošao i u trapericama...

Dnevnik.ba