StoryEditor
skandal na skandal

"Građanska" BiH uz tekbiranje: U Bužimu paravojno orgijanje uz islamističke povike

Piše J.G.  /  11.01.2022., 16:02h
Tekbiranje je odjekivalo danas u Bužimu, mjestu u kojem je nedavno izbio skandal zbog postavljanja čestitke za katolički Božić. Inače, ovih dana je otvoren i natječaj za nove članove "Zelenih beretki", bošnjačke vojne organizacije.

Naime, na Facebook stranici "Nanićevi Bužimljani" danas je objavljen niz video zapisa  na kojima se vide desetci muškaraca i mladića odjevenih u vojne uniforme, neki čak i s fantomkama na glava, žena odjevenih u tradicionalnu islamsku odjeću te brojne zastave kako ratnog bošnjačkog entiteta Republika BiH kao bošnjačke vojske Armije RBiH.

Na snimcima se vidi kako osobe u vojnim uniformama paradiraju i svako malo uzvikuju islamističke povike "Tekbir" i "Alahu Ekber" uz brojne druge povike karakteristične za džihadiste.

Zabrinjavajuće je, pak, pored toga što je manifestacija odisala džihadizmom, i to što su u ove svrhe korištena i djeca koja su bila odjevena u vojne uniforme.

Cijela je manifestacija održana povodom obilježavanja obljetnice vojne akcije Munja 93 koju je bošnjačka ARBiH vodila protiv vojske RS.

Ovaj događaj dodatno dolazi do izražaja u kontekstu svakodnevnih prijetnji ratom koje bošnjačka politika upućuje srpskom i hrvatskom narodu u BiH i ovo je jedan u nizu događaja koji pokazuju i dokazuju koja je politička zajednica u BiH militantna i spremna na nova krvoprolića.

Inače, u Bužimu je nedavno izbio skandal zbog čestitke čelnika USK za katolički Božić. Politike koje su organizirale ovaj događaj najglasnije zagovaraju "građansku BiH", odnosno sudionici ovog događaja glasuju za politike koje propagiraju "građansku BiH". Kako bi ona izgledala, imate priliku vidjeti u priloženim video zapisima.

Dnevnik.ba

20. veljača 2024 00:39