Article_Top_970x250

Grad Mostar podržao obnovu objekta judo kluba 'Borsa' s 5.000 maraka

nakon požara

Grad Mostar podržao obnovu objekta judo kluba 'Borsa' s 5.000 maraka

lis 01, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: FENA

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u utorak u Gradskoj vijećnici Franju Zadru, voditelja judo kluba "Borsa" kojemu je obećao financijsku potporu Grada od 5.000 maraka u saniranju velike materijalne štete na Sportskom centru "Borsa" u Rodoču koja je pričinjena u požaru.

Zadro je zahvalio na pomoći naglasivši kako je više od dvije trećine objekta uništeno i da će trebati puno sredstava i vremena da se objekt u potpunosti obnovi, a ono što sada treba prvo učiniti je očistiti unutrašnjoj objekta.

 Uz financijsku pomoć, gradonačelnik Bešlić je obećao i kako će gradska komunalna poduzeća u skladu s mogućnostima pomoći u rješavanju saniranja štete, a ponudio je i Sportski dom u Jasenici, koji je u vlasništvu Grada, kao prijelazno rješenje za treniranje, kako ne bi bilo zastoja u obavljaju sportskih aktivnosti za članice i članove kluba "Borsa".

 Naglasio je kako je financijska potpora znak solidarnosti s klubom koji okuplja veliki broj djece i mladih i jedan je od najuspješnijih sportskih kolektiva Mostara i Bosne i Hercegovine.

 Bešlić je izrazio nadu da će se i drugi odazvati i pružiti pomoć kako bi se obnovile prostorije i kako bi klub u budućnosti nastavio još kvalitetnije raditi.

 Zadro je zahvalio gradonačelniku Bešliću na potpori i pomoći i izrazio nadu kako će kada se objekt obnovi zajedno presjeći vrpcu na otvorenju obnovljene zgrade Sportskog centra "Borsa", priopćila je mostarska Gradska uprava, prenosi FENA.

Dnevnik.ba