StoryEditor

Gračan mu nije dao ni minutu: ´Ne razumijem, ne znam je li mi izbornik nešto zamjerio...´

Piše D  /  25.06.2019., 02:06h

"Ne znam zašto nisam igrao, igrao sam protiv Danske, dao sam sve od sebe, ne znam jel‘ mi je izbornik nešto tu zamjerio, ne bih ulazio u to. Dao sam odlučujući gol, igrač sam koji bi mogao preokrenuti neke utakmice, iskoristiti neke šanse. Da sam ja igrao protiv Rumunjske, ili netko drugi još...Govorim sad individualno. Kao što sam protiv Danske odlučio, nikad se ne zna. Ali, život ide dalje, ovo je samo škola. Probat ću izvući najbolje iz ovog",  rekao je Bašić za HRT.

Ista sudbina zatekla je Kristijana Bistrovića iz CSKA Moskve i Adriana Šempera iz Chieva koji sjajnog igraju u svojim klubovima, ali kod Gračana nisu dobili ni minute. 

"Pošto sam cijeli turnir odgledao s klupe, mogu reći da smo imali pristup kao zadnje dvije utakmice da bi bilo puno bolje. Meni je žao što nisam mogao pridonijeti ekipi, no poštujemo odluku trenera. Idemo sad svi svojim klubovima, isto mi je žao i zbog Bistrovića i Šempera, kao treći golman, da nismo osjetili kako je to igrati na Europskom prvenstvu", rekao je Bašić pa zaključio:

"Ne želimo praviti dramu, želim se nametnuti za A reprezentaciju, igram u Ligi petica, jednoj od najjačih ligi petica. Imam tamo nešto pokazati". 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 06:21