StoryEditor
facebook

Grabar Kitarović objavila fotke s broda, masovno se javljaju fanovi iz Afrike: "Nitko kao Vi, molim Vas vratite se na mjesto predsjednice"

Piše desk  /  14.08.2022., 14:24h

Bivša hrvatska predsjednica u obilazak nacionalnog parka odlučila je obići u tamnoplavoj polo majici s kratkim hlačama u vojničkom dezenu. Na svim objavljenim fotografijama nalazi se sama. Jakova nema

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uživa u ljepotama hrvatskog Jadrana. Tako se pohvalila fotografijama na društvenim mrežama kako brodom obilazi nacionalni park Kornati. 

Uz fotografije kratko je napisala na engleskom jeziku: 'Ništa kao Hrvatska'. Bivša predsjednica u obilazak nacionalnog parka odlučila je obići u tamnoplavoj polo majici s kratkim hlačama u vojničkom dezenu. Na svim objavljenim fotografijama nalazi se sama. Bivšeg prvog gospodina Jakova nema nigdje. Na objavi je dobila više od 7000 'lajkova', a obožavatelji su je zasuli komentarima. 

'Najljepša naša predsjednice', 'Uživajte', 'Prekrasni ste', samo su neki od komentara. 

Među mnoštvom bilo je i onih stranih. Tako je dobila riječi podrške jednog pratitelja iz Kenije: 'Moja najdraža predsjednice. Pozdrav iz Kenije'

'Kao žena političarka, dovoljno si dobro služila svom narodu. Žene u svijetu dokazale su da imaju vrijedan doprinos u razvoju svoje zemlje', poručila joj je jedna strana pratiteljica, koja ju je nazvala - Kolibda.

'Moja najdraža predsjednica, iz Kenije', poručio joj je fan iz Afrike. 

'Obožavam ovu zemlju', pisao je jedan Libanonac. 

 Uz to, bilo je i obožavatelja koji su u komentarima tražili da se vrati i opet postane predsjednica Hrvatske. 

'Nitko kao Vi. Molim vas, vratite se", stoji u jednom od komentara.  

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 01:38