StoryEditor

Grabar-Kitarović: ´Imam predispoziciju za karcinom´

Piše D  /  18.02.2019., 10:02h

Nakon što je objavljeno da je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila nekoliko puta na infuziji i na pregledima u jednoj privatnoj klinici, danas je Predsjednica za RTL potvrdila te navode, priznavši da ima predispoziciju za karcinom.

“Imam predispoziciju za karcinom. Od četvero baka i djedova tri je umrlo od karcinom”, rekala je Grabar-Kitarović koja je u službenom posjetu Turskoj gdje sudjeluje na konkonferenciji Svjetskog kongresa anđela investitora.

Podsjetimo, Grabar-Kitarović je u petak bila na pregledu u privatnoj klinici Radiochirurgia Zagreb u Sv. Nedelji, koja je specijalizirana za dijagnostiku i liječenje karcinoma radioterapijom i radiokirurgijom.

Ne želi komentirati Radeljićeve optužbe

Grabar-Kitarović je komentirala i optužbe bivšeg savjetnika predsjednice za unutarnju politiku Mate Radeljića da je Kolinda obećala srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću da više neće spominjati pojmove “velikosrpska agresija” i “genocid u Srebrenici”.

“Nemojte me to pitati. Neću na to odgovarati. Jako se dobro zna kakvu ja politiku zastupam. Neću se osvrtati na to”, rekla je Grabar-Kitarović, izvještava RTL.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 14:48