StoryEditor

Grabar-Kitarović i Milanović prihvatili poziv za sučeljavanje

Piše D  /  28.12.2019., 10:12h

Šest dana prije drugog kruga predsjedničkih izbora iz svog novog informativnog studija RTL najavljuje sučeljavanje predsjedničkih kandidata pod voditeljskom palicom Damire Gregoret i Ivana Vrdoljaka.

- Ja već mjesecima pozivam na debatu, a to se dešava tek sad - navrat nanos, gotovo pred početak predizborne šutnje - kazao je Zoran Milanović u petak predvečer u Osijeku.   - Vrijeme je da Kitarović odgovori na zahtjev za sučeljavanje, ja sam tu za prvu debatu sigurno.

Ne znam zašto se gospođa Kitarović još nije izjasnila - dodao je. No, samo nekoliko sati poslije poziv RTL-a prihvaćen je i iz stožera Kolinde Grabar-Kitarović.

Tako će se dvoje kandidata sučeliti u ponedjeljak, 30. prosinca od 20 sati u studijskoj emisiji ‘RTL Duel: predsjednica ili predsjednik‘. Aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, kandidatkinja HDZ-a, te SDP-ov kandidat Zoran Milanović, koji iz prvog kruga nosi 3% prednosti, odgovarat će na intrigantna i važna pitanja iz političkog, gospodarskog, društvenog i ostalih područja javnog života s kojima će ih suočiti voditelji Damira Gregoret i Ivan Vrdoljak, prenosi Večernji.ba.

Predviđeno trajanje RTL-ova sučeljavanja je od 60 do 90 minuta, a svakom će kandidatu biti omogućeno podjednako vrijeme za odgovor i repliku. Urednica emisije je Ana Bulić.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 14:38