StoryEditor

Gotov nalaz obdukcije Milana Bandića, DORH započeo izvide

Piše D  /  22.03.2021., 04:03h

Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu dovršio je obdukcijski nalaz tijela pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića te ga proslijedio Kliničkoj bolnici Sveti Duh, koja je i tražila obdukciju, doznaje Jutarnji. Podsjetimo, Bandić je ondje preminuo u noći na 28. veljače.

Tijekom ponedjeljka i Državno odvjetništvo je potvrdilo kako je počela istraga okolnosti njegove smrti. “Možemo odgovoriti da je u tijeku provođenje izvida, a nakon provedenih izvida javnost će o utvrđenom biti obaviještena. Kako su izvidi sukladno članku 206. f Zakona o kaznenom postupku tajni tako Vam za sada nismo u mogućnosti dati više informacija ni odgovoriti na daljnja pitanja”, odgovorila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika, Ksenija Jurin Panić.

Osim medicinske dokumentacije, DORH bi mogao ispitati i sve svjedoke posljednjih trenutaka Bandićeva života, a s obzirom na različite verzije zbivanja te noći, moguće je i traženje ispisa poziva te druge elektroničke korespondencije i pregled sve relevantne dokumentacije iz posljednjih sati Bandićeva života.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 06:11