StoryEditor
instagram

Gospođi zasmetalo podrijetlo širokobriješke glumce: "Sve je rezervirano za Vaše zemljake..."

Piše desk  /  08.11.2021., 07:29h
Na svom Instagram storyju podijelila je sadržaj poruka koje je dobila od jedne pratiteljice koja joj je već ranije prigovorila jer nosi jeans, a sada joj problem predstavlja Marijanino podrijetlo.

Društvene mreže postale su platforma na kojima se može sklapati poslove, promovirati svoje proizvode, ukazati na probleme u društvu, organizirati humanitarne akcije i brojne druge pozitivne stvari, ali su istovremeno postale mjesto na kojima ima i dosta govora mržnje i osude. Srećom na Instagramu i drugim mrežama postoji opcija blokiranja i prijave onih korisnika koji ne znaju pravila lijepog ponašanja i komunikacije, a upravo opciju blokiraj iskoristila je i glumica Marijana Mikulić nakon što je u svoj inbox od jedne korisnice dobila zbilja ružnu poruku.

Na svom Instagram storyju podijelila je sadržaj poruka koje je dobila od jedne pratiteljice koja joj je već ranije prigovorila jer nosi jeans, a sada joj problem predstavlja Marijanino podrijetlo. U poruci je između ostalog napisala: - Koliko zagrebačke djece s Ekonomskog fakulteta može dobiti posao u državnim firmama? Naravno da ne može jer je sve rezervirano za vaše zemljake. U nastavku te poruke problem joj stvara i kako su se Marijana i njezin suprug upoznali.

image

Poruka ogorčene gospođe

SCREENSHOT - Instagram

Glumica Marijana Mikulić na svom profilu na Instagramu dijeli i neke pojedinosti o privatnom životu pa je tako u nekoliko navrata pisala o poteškoćama u razvoju svog najmlađeg sina Jakova i htjela je samo kroz svoj primjer pomoći drugima i ukazati na tromost sustava kada je potrebna pomoć djeci poput njezinog sina. Takve objave su zasmetale i ovoj korisnici Instagrama koju je Marijana blokirala i prijavila Instagramu.

Dnevnik.ba

06. kolovoz 2022 11:34