StoryEditor
priopćenje

Gospodarska komora Države Izrael u BiH upriličila prijam povodom Ramazanskog bajrama u Mostaru

Piše desk  /  23.04.2023., 13:08h

U organizaciji Gospodarske komore Države Izraelu BiH,u subotu 22.4.2023. godine je održan prijam povodom Ramazanskog bajrama u Mostaru.

Pored domaćina iz Gospodarske komore Izraela, na prijamu su bili prisutni i Nj.E. veleposlanica Izraela u Tirani, gospođa Galit Peleg, Generalni konzul Republike Turske, NJ.E. Yaşar Ergün, kao i gradonačelnik grada Mostara, dr. Mario Kordić, te druge osobe iz javnog života Mostara i BiH.

Gospodarska komora Države Izrael u BiH čestitala je Ramazanski bajram vjernicima Islamske vjeroispovijesti kako u Mostaru i BiH tako i diljem svijeta, te poželjeli da ovaj praznik provedu u miru, sreći i zadovoljstvu sa svojim najmilijima.

“Kao veleposlanica Izraela predstavljam 20% muslimanskog stanovništva moje zemlje. Stoga sam sretna što Bajram, kraj svetog mjeseca Ramazana, slavim s našim prijateljima ovdje u Mostaru te njima i njihovim obiteljima želim kul 'am wa antum bi-khair!“, kazala je veleposlanica države Izrael u Bosni i Hercegovini, gđa Galit Peleg.

“Od ove godine obilježavanje Ramazanskog bajrama u Gospodarskoj komori Države Izrael postaje tradicija. Sretni smo što možemo podijeliti sa sugrađanima muslimanima naše zajednice kraj najznačajnijeg mjeseca u njihovoj vjeri. Mostar je bio, i bit će, simbol tolerancije, suživota i zajedništva svih religija, a mi ćemo s entuzijazmom i ustrajnošću promicati taj duh svjetla“, kazao je predsjednik Gospodarske komore Države Izrael u BiH, gosp. Amir Gross Kabiri.

Prijam je održan u prostorijama Gospodarske komore Izraela u TC Mepas.

Dnevnik.ba

18. lipanj 2024 22:27