StoryEditor
društvene mreže

Gorica Dodik ljutito reagirala na "humanitarnu akciju" za njenu obitelj, pokretaču preporučila psihijatrijsko liječenje

Piše desk  /  28.10.2021., 09:37h
Iako je pokretač "humanitarne akcije" napisao da sve radi iz šale, te naveo da će sredstva, koja se eventualno prikupe, biti proslijeđena za liječenje djece, Dodikova kćer mu je poručila da ide na liječenje dok ne počne i sebe mrziti.

Nakon jučerašnjih izjava srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika o tome da članovi njegove obitelji imaju financijskih problema i da njegov sin ne radi, jedan korisnik Twittera je pokrenuo online "humanitarnu akciju" kako bi se prikupile donacije za pomoć obitelji Dodik.

Pokretač "humanitarne akcije" Neđo Lepi, napisao je to da ovo radi iz šale, te da će sredstva, koja se eventualno prikupe, biti proslijeđena za liječenje djece kojoj je taj novac potreban.

Na pokretanje akcije reagirala i Gorica Dodik, kćer Milorada Dodika.

"Hvala ti, dobri moj Neđo, Kada skupiš taj novac, uplati sebi liječenje na nekoj klinici za psihijatriju dok je još vrijeme i dok ne počneš i sebe mrziti", odgovorila mu je Gorica Dodik. 

Potom je prozvala medije.

"Kakva povezanost i usklađenost federalnih medija i BNTV-a. Izmišljajte vijesti, lažite, ali imate i vi obitelji, sve će vam se ovo vratiti. What goes around, comes around". napisala je Dodikova kćer.

Dnevnik.ba

18. svibanj 2024 02:32