Article_Top_970x250

Goran i Nives Ivanišević čekaju svoju prvu bebu

prinova u obitelji

Goran i Nives Ivanišević čekaju svoju prvu bebu

ožu 13, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Radijska voditeljica pohvalila se svojim kolegama kako čeka prvo dijete. Novopečeni bračni par presretan je zbog prinove

Nakon što su u prosincu prošle godine svoju ljubav okrunili brakom nakon godinu dana veze, u obitelji Ivanišević očekuju prinovu. Naime, izvor blizak Nives (35) i Goranu (46) potvrdio je kako je lijepa voditeljica trudna.

Kako doznajemo, tom se lijepom vijesti Nives pohvalila kolegama na Narodnom radiju, gdje s Markom Bratošem slušatelje zabavlja u zanimljivoj emisiji “385 show“. Fotografije na društvenim mrežama pokazuju kako se Nives osjeća odlično, a ne krije ni koliko je sretna u braku s bivšim tenisačem. Objavila je fotografiju gdje se grli s 11 godina starijim Goranom te mu uputila poruku da je njezino srce i sunce.

Par je sudbonosno “da“ izrekao na skromnoj ceremoniji u tajnosti prije tri mjeseca. nives je to prvi, a Goranu je drugi brak. Prije pet godina razveo se od bivše maneknke i poduzetnice Tatjane Dragović (39), s kojom je bio dugih 17 godina. U tom braku Goran i Tatjana dobili su dvoje djece - Amber Mariju (15) i Emanuela (10). Amber je inače dobila ime po Tatjaninoj kolegici i prijateljici, supermodelu Amber Valetti, a mlada je djevojka inače uspješna jahačica, koju roditelji podržavaju u tom sportu.

Da i Emanuel obožava sport, Ivanišević je već nekoliko puta isticao, a u jednoj je TV reklami rekao i kako mu sin voli nogoment više od tenisa. Bivši su supružni, unatoč svim ranijim problemima, ostali ipak u dobrim odnosima, prvenstveno zbog djece te su danas jedno drugom velika potpora. Najbolji primjer toga je dolazak Gorana Ivaniševića u bolnicu kad je Tatjana rodila trogodišnju Luce, koju ima s partnerom Vlahom Arbulićem (28), bivšim manekenom i pjevačem.

Prošle je godine u ovo vrijeme Tatjanina fotografija na Instagramu u pripijenoj haljini pokrenula glasine o drugom djetetu s Vlahom, no sve je ostalo isključivo na glasinama, piše Večernji.hr.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250