Article_Top_970x250

Golman Uniteda potpuno uništio Lamborghini, čudom prošao bez ozljeda

sergio romero

Golman Uniteda potpuno uništio Lamborghini, čudom prošao bez ozljeda

sij 20, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Reuters/Pixsell

Fotografije pokazuju Romerov 170.000 funti vrijedan Lamborghini potpuno smrskan izvan kolnika i ispod zaštitne ograde zabijen u stablo, a ipak, Unitedov golman se izvukao 'bez ogrebotine'...

Manchester United je potvrdio da je njihov golman Sergio Romero (32) doživio prometnu nesreću blizu trening kampa, a nevjerojatno je da je golman iz svega izašao bez ozljeda. 

Naime, fotografije pokazuju Romerov 170.000 funti vrijedan Lamborghini potpuno smrskan izvan kolnika i ispod zaštitne ograde zabijen u stablo. 

Osim toga, na društvenim mrežama kruže fotografije na kojima je Romero pokraj automobila i telefonira kao da njije samo nekoliko trenutaka ranije izašao iz potpuno smrskanog automobila. 

Jak kao stijena, Romero je, kažu iz kluba, potpuno normalno došao na trening.

Foto: Twitter

Romero je drugi golman kluba, a uz De Geu mu se teško izboriti za bolju poziciju. Ipak, dobio je priliku u Unitedovim utakmciama Europske lige, Kupu i FA Kupu protiv Wolverhamptona. U Unitedu je od 2015., kada ga je doveo Luis van Gaal.Wolverhampton Wanderers v Manchester United - FA Cup - Third Round - Molineux | Autor: David Davies/Press Association/PIXSELL

Foto: PA/Pixsell

Dnevnik.ba