StoryEditor

Golman Liverpoola Anfield napustio u invalidskim kolicima: "Ozljeda teža od očekivanog"

Piše D  /  10.08.2019., 11:08h

Liverpool je uraganski krenuo u novu sezonu. S 4-1 isprašio je povratnika u prvu ligu Norwich City s tim da je već na poluvremenu bilo 4-0 za ‘redse‘.

Golove su zabijali Hanley (7‘ ag), Salah (19‘), van Dijk (28‘) i Origi (42‘) dok je za Norwich zabio Pukki (64‘). I premda je start u sezonu bio dobar, Jurgen Klopp ima puno razloga za brigu.

Aktualni europski prvak na mahove je djelovao potpuno neuigrano u defenzivi. Obrana ‘redsa‘ ispadala je kao od šale na dodavanja u prostor Norwichevih nogometaša. Nekoliko puta u prvom poluvremenu ‘kanarinci‘ su munjevito stizali pred gol i mogli su povesti pa zabiti još barem dva, tri gola, ali se Pukki ispromašivao.

I Jamie Carragher je opomenuo slabu obranu Liverpoola te naglasio da je na Anfieldu jučer igrala neka ozbiljnija momčad, engleski doprvak bi izgubio.

Uz sve nedaće u obrani, Liverpool je pogodila teška ozljeda golmana Alissona, koji je izašao iz igre u 39. minuti.

Iz prve se sumnjalo na nekakav udarac zbog kojeg je Brazilac napustio igru, no čini se kako je ozljeda ozbiljnija nego što se očekivalo.

- Alisson je mislio da ga je nešto udarilo, a to nije dobar znak. Očito je da se radi o težoj ozljedi od istegnuća. Ne znamo još točno što je, ali ne izgleda dobro - rekao je Jurgen Klopp.

Težina ozljede detaljnije će se znati nakon dodatnih pretraga, ali činjenica da je Anfield napustio u invalidskim kolicima ne ulijeva optimizam, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 15:32