Article_Top_970x250

Gola profesorica iz Vareša izazvala pomutnju na društvenim mrežama

selfiji

Gola profesorica iz Vareša izazvala pomutnju na društvenim mrežama

tra 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Društvene mreže

Sarajevski list Dnevni avaz objavio je u utorak fotografiju zgodne profesorice bosanskog jezika snimljenu bez "krpica“ u učionici u Varešu i objavljenu na društvenim mrežama, no o događaju se još nitko iz škole službeno nije oglasio.

Stanovnici Vareša i javnost po društvenim mrežama pitaju se je li profesorica Berina F golišave snimke iz školskih klupa Mješovite srednje škole "Nordbat 2" razmjenjivala sa svojim učenicima.

Kako piše Dnevni avaz, za sada je poznato da je profesorica razmjenjivala svoje fotografije s nepoznatim mladićem, a taj ih je postavio na Facebook, Instagram te ostale društvene mreže.  

U tekstu objavljenom u utorak novinari Avaza pišu da su potvrdu o foto-sessionu pokušali dobiti od same profesorice, ali ni ona ni ravnatelj škole u kojoj radi nisu odgovarali na telefonske pozive. 

Profil profesorice iz Vareša na Facebooku i Instagramu preplavljen je njezinim golišavim fotografijama snimljenima u školskoj zbornici, učionici te ispred školske ploče gdje je snimila selfije.

Građani Vareša šokirani su, a javnost i stručnjaci nemalo se čude što se o događaju još nitko iz škole nije službeno očitovao.

Mlada i zgodna profesorica Berina Fatić i ranije se rado fotografirala u izazovnim pozama, ali nikada do sada i potpuno obnažena.    

Inače, Fatić je na svojem profilu objavila sljedeći status povodom spornog događaja:

"Ovog puta ću ići pravnim putem do kraja - i pronaći, te JAVNO OBJAVITI izvore ovih "dezinformacija"!;) A neistine tipa pritužbe roditelja (upravo sam razgovarala s diretktorom moje škole - nikad nijedne nije bilo), ili učenika - koji su me prije mjesec kandidirali za najbolju profesoricu u državi, te preuzimanje mojih fotografija bez moje dozvole - neko će 'masno' platiti."

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250