StoryEditor
nina badrić:

"Godinama me proganja neki lik, uvijek piše kako imam predivna stopala, možda mu prodam svoje čarape..."

Piše desk  /  17.06.2022., 14:25h

Jedna od najboljih pjevačica na ovim prostorima, Nina Badrić, povodom promocije svog live albuma je u razgovoru za Una TV novinaru Filipu Šeriću otkrila cijeli niz zanimljivih detalja.

Kako je na sceni od 1994. godine, upitana je li vjerovala već tada da će trajati na glazbenoj sceni, bez zadrške je odgovorila da je nekako oduvijek znala da će to biti njena sudbina.

“U meni se to, vjerujem kao i većini umjetnika, desilo baš od malena. Ja sam bila jako sretna osoba što sam od malena znala što želim postati. Tako i da me nije snašla popularnost u ovom poslu, ja bi se sigurno bavila glazbom, pjevala bi po klubovima, gdje bi god mogla pjevati, ali bi se glazbom uvijek bavila”, komentirala je.

Smatra da je blagoslovljena poslom kojim se bavi te je istaknula “ovaj posao spasio mi je život u više navrata i zaista to mislim kad kažem”.

Uskoro se bliži i proslava, kako sama voli naglasiti, njenih prvih pedeset godina, a otkrila je kako planira veliku feštu na koju je pozvan najuži krug prijatelja i suradnika, njih 140.

“Pozvala sam svojih zasta najbližih 140 prijatelja i suradnika, ali to su stvarno najbliži odabrani ljudi. Pozvala sam zaista ljude koji mi znače puno u životu i koji su prošli kroz moj život i ostali i kad sam počela raditi ovaj popis došla sam do najužih 130. Tako da…proširilo se malo. Bit će ogromna fešta, radujem se tome unaprijed što ću ih skupiti sve na jednom mjestu i što će svi doći”, kazala je Nina.

Pjevačica je otkrila i da je vrlo društven tip, no kako ne voli s javnosti dijeliti svoj privatni život. Kad su u pitanju prijatelji, smatra da se oni stječu u mladosti.

“Prijateljstva se mislim stječu u mladosti. Jako rijetko me netko oduševio u nekim zrelim godinama, ali ima takvih ljudi koje sam zavoljela prije desetak godina, jer ja sam inače osoba koja ima svoje prijatelje od malena. To ti je odabrana obitelj. Meni su prijatelji nosili glavu u tisuće milijuna slučajeva u mom životu. Kad kažem nosili glavu tu mislim da su mi bila najveća podrška na svijetu, možda čak i veća nego bilo tko ti je najbliži. Dobro odabrati prijatelje je jedna velika privilegija, a ja sam ih odabrala sjajno”, kazala je Nina.

Upitana da se osvrne na poruke koje dobiva u inbox putem društvenih mreža, otkrila je i da ju ‘proganja’ jedan ‘foot fetišist’.

“Ima svega. Od nepristojnih stvari koje zablokiram momentalno do jako duhovitih i zanimljivih likova. Ali me proganja već godinama neki lik, a on mi je sad postao ‘for fun’. Kad ga nema u inboxu pitam se je li mu se nešto dogodilo. Uvijek mi piše kako imam predivna stopala i htio bi kupiti moje čarape. Možda ću mu ove prodati poslije ove promocije”, kroz smijeh je kazala Nina.

Dnevnik.ba

07. svibanj 2024 18:12