StoryEditor

Glumica optužila Marilyn Masona: "Mučio me je, rezao i sijekao..."

Piše D  /  01.05.2021., 10:05h

Glumica Esme Bianco i glazbenik Marilyn Manson bili su u vezi od 2009. do 2011., no ona se nikako ne bi mogla nazvati romantičnom. Prema sudskoj prijavi koju je podnijela, upoznali su se 2005., ali četiri godine kasnije on ju je pozvao da dođe u Los Angeles kako bi glumila u spotu za njegovu pjesmu "I Want to Kill You Like They Do in the Movies" (Htio bih te ubiti kao što to rade u filmovima).

Po dolasku u Los Angeles glumica je shvatila da nema filmske ekipe, već je trebala non-stop biti u Mansonovoj kući, biti odjevena samo u donje rublje i odgovarati na svaki njegov prohtjev.

Prema njezinoj tvrdnji, on ju je opio alkoholom i drogirao, prijetio joj silovanjem, a na kraju i bičevao. To je bio tek početak mučnog odnosa. U naredne dvije godine, uz brojne manipulacije i prijetnje, Manson ju je fizički i psihički maltretirao, a jednom ju je tijekom seksualnog odnosa zarezao nožem s nacističkim simbolima. Pritom je, bez njezinog dopuštenja, sve to snimao, prenosi Gloria.

Glazbenika nazvala čudovištem

Britanska glumica, poznata po ulozi u hit TV serijalu "Igra prijestolja", još je ranije za medije progovorila o svojem mučnom iskustvu. U intervjuu za magazin The Cut, detaljno je opisala svoju vezu s Mansonom, rekavši da ju je psihički i fizički maltretirao te da je od velikog uzora koji joj je pomogao kroz njezina teška i mračna vremena postao "čudovište koje ju je gotovo uništilo".

"Osjećala sam se kao zatvorenik. Dolazila sam i odlazila kada je on to htio. Kontrolirao je sve moje poteze i nadgledao s kim pričam. Kada bih htjela razgovarati sa svojom obitelji, sakrila bih se u ormar", ispričala je Bianco.

"Oduvijek sam sanjao stvoriti djevojku od protetskih udova, staviti joj moju kosu i zube koje sam sačuvao iz djetinjstva te tako imati srodnu dušu", govorio je još prije 25 godina američki glazbenik Marilyn Manson najavljujući svoj hit album "Antichrist Superstar".

Na svaku opasku da je to što priča bolesno i degutantno, lakonski je odgovarao kako ne misli ništa loše već samo igra ulogu neobične rock zvijezde. Baš kao što je i svoje scensko ime uzeo spojivši imena holivudske zvijezde Marilyn Monroe i serijskog ubojice Charlesa Mansona.

Čovjek poremećenog uma

Američka glumica Evan Rachel Wood (33), njegova bivša zaručnica, optužila ga je, pak, da u njegovom nastupu nema nikakvog pretvaranja, već je riječ o muškarcu poremećenog uma.

"Ime mojeg zlostavljača je Brian Warner, svijetu poznat kao Marilyn Manson. Perfidno me zavodio još dok sam bila tinejdžerica i zatim me godinama stravično zlostavljao. Isprao mi je mozak i manipulirao sa mnom kako bi mu bila podčinjena", napisala je Rachel Wood, zvijezda TV serijala "Okus krvi" i "Westworld", koja s Mansonom bila u vezi od 2007. do 2010. godine.

U poruci je nadodala kako s imenuje svojeg zlostavljača kako bi ga spriječila da naudi drugima, a objavila je i jezovita svjedočanstva ostalih navodnih Mansonovih žrtava, žena potpisanih kao Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Morgan i Gabriella, čije prezime nije otkriveno.

Od glazbenika se nakon javnih optužbi distancirala njegova diskografska kuća Loma Vista Recordings objavivši da iste sekunde prestaje promovirati njegov recentni album, a producenti TV serijala "Američki bogovi" i "Creepshow", u kojima Manson glumi, istaknuli su da neće emitirati već snimljene epizode u kojima se glumac pojavljuje.

"Očito je da su moja umjetnost i život već dulje vrijeme magneti za kontroverznost, ali ove tvrdnje su grozno izokretanje stvarnosti. Sve moje intimne veze bile su isključivo konsenzualne", odgovorio je na optužbe Marilyn Manson, a svoju obranu, sve je očitije, morat će ponoviti i na sudu kada će biti suočen s kaznom puno strožom od izgubljene uloge ili diskografskog ugovora.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 22:20