Article_Top_970x250

Glumac Andrija Milošević otkrio kako je u godinu dana izgubio 20 kilograma

otkrio tajnu

Glumac Andrija Milošević otkrio kako je u godinu dana izgubio 20 kilograma

sij 13, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Šarmantni glumac oduševio je obožavateljice novim izgledom. Iako mu obožavateljica, zahvaljujući njegovoj karizmatičnoj pojavi, sigurno nikada nije nedostajalo, sada ih ima još i više.

Andrija Milošević, koji je hrvatske gledatelje osvojio ulogom u seriji "Andrija i Anđelka", u manje od godinu dana izgubio je nevjerojatnih 20 kilograma. Ako ste pomislili da je tajna sigurno u nekakvoj rigoroznoj dijeti gadno ste se prevarili, prenosi Index.hr

Kako je i sam još krajem rujna istaknuo potpuno se prepolovio.

"Još se navikavam da mi je ostalo pola mene meni, a ono drugo pola otišlo sebi", napisao je tada glumac uz fotografiju koju je objavio na Instagramu, a nije trebao dugo čekati da komplimenti krenu stizati sa svih strana.

No, sada je obožavateljima otkrio i tajnu svoje transformacije.

"Samo malo promijenite prehranu, promijenite način života i to je to. Ne jedite tešku, masnu hranu, šećere...", izjavio je gostujući u emisiji "Ami G Show".

Ponudio je i dodatno objašnjenje.

"Ne trebate ići na dijete, prevare...Dijeta vam ni u čemu neće pomoći. Ne idite na dijete nego idite kod ljudi koji će vam propisati kako da se hranite cijeli život", rekao je Andrija.

Dnevnik.ba