StoryEditor
Najava emisije nu2

Gledateljica isprovocirala Maju Sever, odgovorila joj je u komentarima: "Nisam znao da je ovo privatni profil..."

Piše desk  /  24.11.2021., 07:33h
Od kad je na stranici emisije ‘Nedjeljom u 2’ najavljeno da će kod Aleksandra Stankovića gostovati gradonačelnik Sinja i MOST-ov saborski zastupnik Miro Bulj, u nepuna 24 sata objavu je ‘lajkalo’ više od tisuću osoba, a komentari se još uvijek nižu.

No, osim negodovanja, kao i željnog iščekivanja novog Stankovićevog gosta, pažnju je privukla neobična prepirka u komentarima i to između Maje Sever i gledatelja.

Najprije je jedna gledateljica upitala “čime su mostovci zaslužili ovoliku podršku od emisije, a profil ‘NU2’ je kratko odgovorio: ‘Ljepotom’. Tad nije bilo poznato tko odgovara čitateljima.

No ubrzo je jedna gledateljica optužila Maju Sever da je Bulj pozvan upravo zbog Maje Sever i subotnjeg prosvjeda, a komentar je izgleda toliko isprovocirao Sever da je gledateljici odgovorila sa službenog profila emisije.

“Oni sad briju na referendum pa ih Severica M organizira jer se s njima družila i lizala na glupom Prosvjedu!!!! To je sve politika a nikoga nije briga za 10 000 umrlih. Nikog nije briga ni za liječnike ni med. osoblje. Samo na svoju fotelju misle”, napisala je gledateljica, a na odgovor nije trebala dugo čekati.

image

Rasprava na Facebooku

SCREENSHOT -

“Čekaj, je li to rekla da sam ja organizirala prosvjed? Ajme genijalno”, napisala je Sever.

"Nisam znao da je ovo privatan profil Maje Sever. Dobro je znati”, komentirao je jedan gledatelj.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 20:22